Mogelijkheden

Onze trainingsmogelijkheden

Personal Training

Een training waarbij Persoonlijk centraal staat. Iedereen is uniek. Daarom bieden wij een gevarieerd en op maat gemaakte training zo vaak als je wilt, waar je wilt. Wij helpen je om jouw doelen te bereiken op de manier waarbij jij je prettig voelt. Luisteren, overleggen en afstemmen; jij staat centraal in het gehele proces. Onze trainers kijken naar de mogelijkheden en adviseren je over de verschillende trainingsvormen en voedingsadviezen die passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Hierdoor houden we je motivatie hoog en begeleiden we jou naar het gewenste resultaat. Dankzij jarenlange ervaring en up-to-date kennis, zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. Hierdoor zul je je altijd prettig voelen en je nooit je grenzen overschrijden. Realistisch en eerlijk zodat we altijd garant kunnen staan voor onze beloftes.

Bootcamp Training

Een training op locatie waarbij resultaat, uitdaging en gezelligheid centraal staan. Onze trainer ontwerpen elke keer een nieuwe uitdagende training die toegankelijk is voor elk niveau. Tijdens een SALTAS bootcamp werken we samen aan kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Hierdoor verhoog je je vetverbranding, vergroot je je uithoudingsvermogen en verbeter je je explosiviteit en algehele gezondheid. Doordat een SALTAS bootcamp in groepsverband plaatsvindt, wordt je zowel door de instructeur als de groep gemotiveerd.

Online Coaching

Kennis, advies en motivatie vanuit thuis. Soms is een vertrouwde omgeving voor jou belangrijk en wil je graag zelf starten met trainen op momenten dat het jou uitkomt. Dat kan! Dankzij Professionele begeleiding op afstand, kun je jouw doelen bereiken met een gepersonaliseerd trainingsprogramma en voedingsadviezen op afstand. Contactmomenten wanneer het jou uitkomt en nodig hebt. Bij SALTAS werken we met Virtuagym app waarin je jouw progressie zelf kunt bijhouden. In deze app, kunnen we je trainingen en voedingsplan maken zodat je dit altijd bij de hand hebt. Je kunt zelfs een weegschaal en activitietstracker koppelen waardoor je resultaten automatisch bijgehouden worden. Onze trainers kijken op afstand met je mee en kunnen op deze manier passende adviezen geven.

Senioren Training

Een functionele training die gericht is op kracht, mobiliteit en vitaliteit, die gericht is op het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Wanneer je ouder wordt, worden activiteiten als traplopen, boodschappen doen, iets oprapen en huishoudelijke werkzaamheden moeilijker. Door functionele oefeningen, kun je dit proces vertragen. Oefeningen houden de spieren sterk en flexibel en vergroten de mobiliteit in de gewrichten. Ook de speciale senioren trainingen kunnen individueel, in duo’s of kleine groepen plaatsvinden.

Mental Coaching

Soms wil je graag gezonder gaan leven, afvallen, of je conditie verbeteren, maar op de een of andere manier komt dit er niet van. Dit kan komen door je gedachtes, onvoldoende intrinsieke motivatie, angsten of onvoldoende vertrouwen. Wanneer dit leidt tot een burn-out of een vertekend zelfbeeld, worden de gevolgen alleen maar erger. Het is vaak spannend om oude patronen te verbreken of je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Ook hier kunnen we helpen. Door jarenlange ervaring kunnen we samen achterhalen waar voor jou de oorzaak hiervan ligt en wat een realistische weg is naar jouw doelen. Luisteren, meedenken en adviseren zijn hierbij drie krachtige termen, die je helpen om de eerste stappen te maken en de route uit te stippelen.

Veelgestelde vragen

Ja. Personal Training is voor iedereen toegankelijk. Je kunt zelf bepalen in welke vorm en met welke frequentie je een training of contact wilt. De motivatie van saltas is vooral mensen gezonder maken. Hierdoor zijn we flexibel en denken we mee. We kunnen in overleg eentraject inrichten wat past bij jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

De belangrijkste reden is vertrouwen. Dit is de basis waarop we gaan samenwerken. Wij kiezen ervoor om eerst vrijblijvend een afspraak te maken om te kijken of er voldoende klik is om samen een traject aan te gaan en of onze werkwijze bij jou past. Ook de bewuste keuze om iedereen een persoonlijk aanbod te doen. Hiernaast is duurzaamheid ook een belangrijk thema in onze werkwijze. Dit geldt zowel voor de resultaten van onze cliënten als de manier waarop we werken. We kiezen voor buiten trainen en samenwerking met een bestaande sportschool om de impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. Ook onze materialen en kleding kopen we zo duurzaam mogelijk. We hebben ervoor gekozen om geen bedrijfsauto te gebruiken om op deze manier bewuster om te gaan met CO2 uitstoot.

Dit is vooral afhankelijk van de frequentie en duur van jouw trainingssessies. We denken graag mee om de kosten af te stemmen op jouw mogelijkheden in hiervoor de best mogelijke manier te zoeken. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om op wekelijkse basis een personal trainer in te huren. Daarom maken we gebruik van een app en kunnen we op afstand meekijken. Dit kan al vanaf €49,95 per maand.

Ja. Onze trainers werken ook op locatie. Dit kan overal. Bijvoorbeeld thuis, in een park of bos. Saltas heeft een samenwerkingsverband met Basic-Fit zodat we ook daar kunnen trainen als je de voorkeur geeft aan apparaten.

Ja. Afspraken gaan altijd in overleg. Je kunt zelf het beste moment kiezen voor de trainingen. We kijken samen in onze agenda om het meest geschikte moment te vinden voor de afspraken. Dat kan elke week op dezelfde tijd of wekelijks op een ander geschikt moment.

Ja. Je kunt sporten met Jouw partner, vriend(in), collega of familielid. Hierdoor reduceer je de kosten per sessie en kun je samen aan je doelen werken.

Ja. Trainingen vinden altijd in overleg plaats. Soms vind je bepaalde oefeningen niet prettig. We kunnen dan ter plekke andere effectieve oefeningen gaan doen.

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Ieder lichaam is anders en reageert anders. We kijken vooral naar jou als persoon en geven een realistische prognose. Eerlijkheid is een van onze belangrijkste kernwaarden. Daarom zullen we altijd de progressie helder voor je in kaart brengen.  Wanneer je je committeert aan onze samenwerking, zul je het snelst resultaten zien. Je hebt zelf veel invloed op je resultaten. Dit is afhankelijk van je doel, De frequentie waarin je traint, Je vpoedingspatroon, stress, slapen, hormonen en fitheid. Trainen heeft op al deze factoren een gunstige invloed.

Mail ons, bel ons of vul het contactformulier in en we nemen contact met je op om vrijblijvend een voorstel te doen wat bij jou past.

Bij Saltas geloven we dat Personal Training persoonlijk is. Iedereen in anders en heeft op een andere manier aandacht nodig, ongeacht leeftijd of geslacht. Wij gaan voor duurzaam resultaat en willen een iedereen op de best mogelijke manier helpen.

arno smits

Wij trainen

Doelgericht

We kunnen gesprekken voeren bij je thuis, tijdens een rustige wandeling of gewoon ergens een kop koffie drinken. Hetzelfde geldt voor bewegingsbegeleiding en personal training, ook dit kan thuis, buiten of in een sportschool. Jij bepaalt wat je wilt.

Alle leeftijden

Bij Saltas kan iedereen terecht! Jong en oud traint op zijn/haar eigen niveau

Professionele trainers

Onze trainers zijn allen professioneel opgeleid om jou te voorzien van de beste training.

Ruime ervaring

Wij hebben ruime ervaring en weten wat wel en vooral ook wat niet werkt!

Neem contact op

“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten.”

(Martin Luther King)

Chat openen
Hallo 👋 waar kan ik je mee helpen?