Ervaringen

Wat zeggen anderen over Saltas?

Aan het woord

Wytze van Kempen

Na intensieve begeleiding en met regelmaat sporten werd de vorm (uitvoering) steeds beter, vloog het gewicht eraf en daalde het vetpercentage.
Wytze van Kempen

"

Wytze van Kempen

Anderhalf jaar geleden maakte ik de keus om Arno Smits van Saltas Personal Training en Coaching een mailtje te sturen om personal training aan te vragen voor het afvallen en het behalen van de Professioneel Fit-test van de politieopleiding. Een keuze die uiteindelijk een erg goede investering in mijn gezondheid en fitheid bleek te zijn.

In de sportschool bleek ik een echte beginner te zijn; ik had geen goede vorm bij het uitvoeren van oefeningen, had ik weinig kracht (spiermassa tevens laag) en lagen mijn gewicht en vetpercentage op respectievelijk 90kg en 26%.

Na intensieve begeleiding en met regelmaat sporten werd de vorm (uitvoering) steeds beter, vloog het gewicht eraf en daalde het vetpercentage. Niet alleen mijn sportschema, maar ook mijn voedingspatroon veranderde gigantisch met de begeleiding vanuit Arno. Het vetpercentage bereikte een mooie 14,8% terwijl het gewicht naar de 73,3kg ging.

De afgelopen maanden, ook tijdens mijn vakantie in Frankrijk, legden we een grote focus op cardio en spieropbouw. Met een intensiever sportprogramma dan ooit tevoren en met behulp van Isagenix® proteïneshakes maakte ik flinke stappen om die fitheidstest EINDELIJK af te gaan ronden, want echt, wat een last op mijn schouders was dat!

Gisteren was het zover: de Professioneel Fit-test! Ik kan er veel over vertellen, maar het ging met twee vingers in mijn neus; ondanks dat ik achteraf uitgeput was. Ik heb hem gehaald en ben er vanaf.

Het sporten houdt natuurlijk niet op, want het is nu deel van mijn levensstijl geworden. Ik heb veel te danken aan de fantastische begeleiding, tips en leuke momenten die ik van Arno gehad heb tijdens de sporturen.

Arno is een topper en ik raad IEDEREEN aan die zich gezonder, fitter, energieker en beter wil voelen, om met Arno contact op te nemen voor persoonlijke begeleiding op maat!

Aan allen die mij gesteund hebben in deze periode, bedankt!

Meer reacties

Chat openen
Hallo 👋 waar kan ik je mee helpen?