Personal Training

Een personal trainer? Dat is toch heel erg duur en meer iets voor beroemdheden? Mis! Deze gedachte is écht achterhaald, want een personal trainer is bereikbaarder dan je misschien denkt, steeds meer mensen schakelen er daarom één in.  Personal training is voor veel mensen misschien wel de meest effectieve manier van trainen . Een personal trainer is er helemaal voor jou. Je PT laat je zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen, en hoe je kunt variëren. Snel resultaat gegarandeerd. Nog een voordeel: half werk is geen optie. Een goede PT zoekt namelijk altijd naar de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken.

                                                

Voor wie is personal training bedoeld?

Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, een personal trainer helpt je ze op een gezonde manier te behalen. Een personal trainer haalt je uit je comfort zone en zorgt dat jij net even dat stapje extra zet. En hij laat je zien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt.

Personal training, hoe gaat dat?

Je kunt je progressie pas meten als duidelijk is wat je vertrekpunt en je persoonlijke doelen zijn. Tijdens een persoonlijk intakegesprek met mij bespreek je deze. Zo merk je gelijk of er een goede klik is. We stellen samen een trainingsprogramma op, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

 

Neem meteen contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Over

Reacties gesloten.