Lifestyle, Voeding en Beweging.

Ontdek samen met SALTAS wat goed voor je is.

Lifestyle

Lichamelijk en geestelijk welzijn is voor 80% afhankelijk van de keuzes die jij dagelijks maakt. Bewust en onbewust maken we allemaal keuzen die niet effectief of soms zelfs schadelijk zijn. Hierdoor ontstaan welvaartziektes als obesitas, burn-out en aanverwanten. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk om de keuzes die gemaakt worden onder de loep te leggen en te herzien. Dit brengt verandering met zich mee. Wanneer je jouw leefstijl wil aanpassen, neem dan contact op met SALTAS. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden.

Voeding en Beweging

Gezonde voeding is samen met voldoende bewegen de basis voor een gezond gewicht. Mensen met een gezond gewicht lopen minder risico's op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes (suikerziekte) en een aantal vormen van kanker.

Om een gezond gewicht te krijgen en te behouden, is een gezonde energiebalans nodig. Hierbij zijn eten en bewegen in balans. Wie veel in beweging is, verbruikt veel energie. Maar eet jij meer dan je verbruikt, dan slaat jouw lichaam de niet gebruikte energie op in de vorm van vet. Je wordt dikker. Eet je minder dan je verbruikt, dan val je af. En eet je net zoveel, als je verbruikt, dan blijf je op hetzelfde gewicht.

Het klinkt allemaal zo logisch en simpel, maar niets is minder waar. Saltas analyseert samen met jou, jouw eet- en bewegingsgewoontes. Aan de hand van deze gegevens, maken we een persoonlijk en realistisch plan om deze gewoontes aan te passen zodat jij jouw doel behaalt.

 

Neem meteen vrijblijvend contact op

Over

Reacties gesloten.