Work-out voor thuis.

Work-out voor thuis

Work -out voor thuisblijvers.

Sportend Nederland is op zoek naar alle mogelijke manieren om in beweging te blijven. Als Personal Trainer en life style coach, vind ik het heel fijn dat de wens en behoefte om te trainen en bewegen groter wordt. Men wordt steeds bewuster. Ik word op dit moment overspoeld met vragen over weerstand in relatie tot bewegen en wat je aan je leefstijl kunt aanpassen om gezonder te leven. Zeker in een tijd als deze kan ik het niet genoeg benadrukken dat gezond eten en voldoende bewegen essentieel is voor je gezondheid en weerbaarheid. Voor nu en de toekomst.

Zorg voor jezelf

Ik merk dat er meer angst en stress heerst en de noodzaak van het opvolgen van de adviezen van onze regering steeds serieuzer wordt genomen. Het is belangrijk om in deze tijd goed voor elkaar te zorgen, maar zeker ook voor jezelf. Om daar een steentje aan bij te dragen heb ik een basale Work -out voor thuisblijvers gemaakt waar iedereen gebruik van kan maken om thuis te bewegen. Volgens gezondheidsnet is bewegen goed voor alles; je wordt er blij van, blijft er fit door en je kracht neemt toe.

Missie

Ik zie het als de missie van mezelf en mijn beroepsgroep om mensen gezonder en vitaler te maken en te houden. Dit doe ik vooral door advies en het geven van trainingen en lessen. Ook al kan ik op dit moment geen trainingen en lessen geven, de missie blijft bestaan.

Online blijf ik beschikbaar en ik blijf zoeken naar mogelijkheden om iedereen te helpen met gezondheid en vitaliteit. Neem gerust contact op en stel je vragen. Ik voorzie je graag van informatie of denk met je mee om je gezonder en vitaler te maken. Maar voor nu dus een Work -out voor thuisblijvers.

Een sportieve en gezonde groet

Arno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *