Een sportief begin van 2018

Het jaar is alweer bijna voorbij. Ongelofelijk, hoe snel dat is gegaan! En wat was het een leuk jaar. Een jaar vol nieuwe spannende stappen. Een jaar dat te boek gaat als het jaar van de verandering en het volgen van mijn hart. Ik heb goede hoop voor 2018! Van mijn schoonmoeder kreeg ik met kerst een scheurkalender van “365 dagen succesvol.” Deze vind je hier. De eerste dag van de kalender begint met “DIT WORDT MIJN BESTE JAAR OOIT” en daar gaan we voor.

De eerste week van het nieuw jaar staat bij mij altijd in het teken van nieuwe lessen. Als groepsles instructeur voor programma’s van Les Mills en XCORE, betekent dit voor mij studeren op nieuwe muziek en nieuwe choreografieën. Ik geef vier programma’s; Bodybalance, Bodypump, Bodycombat en XCORE.  Deze programma’s helpen mij om fit en sterk te blijven. Vandaag attendeerde iemand mij erop dat ik met het lesgeven 150 mensen per week help om fit en sterk te blijven. In 2017 heb ik dus een veelvoud hiervan geholpen met het behalen van hun doelen. Dat is nou precies mijn doel voor 2018; Mensen helpen met het behalen van hun doelen en als het kan veel en veel meer mensen.

Ik wens jullie een goed 2018 en dat al jullie doelen behaald mogen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *