Welkom bij SALTAS personal training & coaching!

SALTAS betekent ‘jij springt’, maar dat hoeft je niet alleen te doen.

Mijn naam is Arno Smits. Het is mijn passie om mensen te helpen met persoonlijke ontwikkeling en leefstijlverbetering. Met mijn ruime ervaring als coach, personal trainer (persoonlijke ontwikkeling en sport) en sportprofessional, zie ik het als mijn missie om samen te werken aan gezondheidsverbetering. Dit kan op uiteenlopende vlakken, zoals afvallen, voeding, beweging en stressgerelateerde klachten, maar zeker ook persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen.  Na een uitgebreid intake-gesprek, maken we een persoonlijk programma om samen jouw doelen te behalen.

Omdat coaching en personal training een persoonlijk en individualistisch proces is, stellen we samen het programma en de mogelijkheden op. Flexibiliteit en diversiteit zorgt ervoor dat een coaching bij SALTAS efficiënt en effectief is. We kunnen gesprekken voeren bij je thuis, tijdens een rustige wandeling of gewoon ergens een kop koffie drinken. Hetzelfde geldt voor bewegingsbegeleiding en personal training, ook dit kan thuis, buiten of in een sportschool. Jij bepaalt wat je wilt. Mijn visie is; wanneer jij  je veilig en vertrouwd voelt dan hebben we de beste basis om te werken.

Wil je mijn persoonlijke verhaal lezen over de totstandkoming van SALTAS, klik dan hier.

Personal Training

Een personal trainer? Dat is toch heel erg duur en meer iets voor beroemdheden? Mis! Deze gedachte is écht achterhaald, want een personal trainer is bereikbaarder dan je misschien denkt, steeds meer mensen schakelen er daarom één in.  Personal training is voor veel mensen misschien wel de meest effectieve manier van trainen . Een personal trainer is er helemaal voor jou. Je PT laat je zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen, en hoe je kunt variëren. Snel resultaat gegarandeerd. Nog een voordeel: half werk is geen optie. Een goede PT zoekt namelijk altijd naar de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. 

 

Voor wie is personal training bedoeld?

Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, een personal trainer helpt je ze op een gezonde manier te behalen. Een personal trainer haalt je uit je comfort zone en zorgt dat jij net even dat stapje extra zet. En hij laat je zien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt.

Personal training, hoe gaat dat?

Je kunt je progressie pas meten als duidelijk is wat je vertrekpunt en je persoonlijke doelen zijn. Tijdens een persoonlijk intakegesprek met mij bespreek je deze. Zo merk je gelijk of er een goede klik is. We stellen samen een trainingsprogramma op, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

[bpscheduler_booking_form]

Lifestyle, Voeding en Beweging.

Ontdek samen met SALTAS wat goed voor je is.

Lifestyle

Lichamelijk en geestelijk welzijn is voor 80% afhankelijk van de keuzes die jij dagelijks maakt. Bewust en onbewust maken we allemaal keuzen die niet effectief of soms zelfs schadelijk zijn. Hierdoor ontstaan welvaartziektes als obesitas, burn-out en aanverwanten. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk om de keuzes die gemaakt worden onder de loep te leggen en te herzien. Dit brengt verandering met zich mee. Wanneer je jouw leefstijl wil aanpassen, neem dan contact op met SALTAS. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden.

Voeding en Beweging

Gezonde voeding is samen met voldoende bewegen de basis voor een gezond gewicht. Mensen met een gezond gewicht lopen minder risico’s op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes (suikerziekte) en een aantal vormen van kanker.

Om een gezond gewicht te krijgen en te behouden, is een gezonde energiebalans nodig. Hierbij zijn eten en bewegen in balans. Wie veel in beweging is, verbruikt veel energie. Maar eet jij meer dan je verbruikt, dan slaat jouw lichaam de niet gebruikte energie op in de vorm van vet. Je wordt dikker. Eet je minder dan je verbruikt, dan val je af. En eet je net zoveel, als je verbruikt, dan blijf je op hetzelfde gewicht.

Het klinkt allemaal zo logisch en simpel, maar niets is minder waar. Saltas analyseert samen met jou, jouw eet- en bewegingsgewoontes. Aan de hand van deze gegevens, maken we een persoonlijk en realistisch plan om deze gewoontes aan te passen zodat jij jouw doel behaalt.

Contact

Ben je klaar om jouw sprong te maken? Neem dan meteen contact op met SALTAS. Ik kijk graag met jou naar jouw wensen en de mogelijkheden om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Basic-Fit Locatie Artemisstraat Tilburg West

https://www.basic-fit.com/nl-nl/fitness/personal-training/arno-smits

Basic-Fit Locatie Ringbaan Noord Tilburg

https://www.basic-fit.com/nl-nl/fitness/personal-training/arno-smits